Ngonversi File

Simpen menyang format sing dikarepake: PDF, DOC, DOCX, XLSX, PPTX, TEX, HTML lan liya-liyane

Mbusak Dhaptar

Disimpen minangka
KONVERSI

Merging PDFs...

Abort Merge

Ngowahi PDF dadi XLS gratis

Gawe XLS siji saka PDF online. Ngonversi PDF dadi XLS kanthi gampang tanpa kelangan kualitas apa-apa.

Didukung karo aspose.com lan aspose.cloud
Kanthi ngunggah file utawa nggunakake layanan kita sampeyan setuju karo kita Katentuan Pangginaan supados langkung Service and Kebijakan Privasi.

Kasalahan sampeyan wis kasil dikirim.

Miwiti maneh

Berkas panjenengan wis kasil diproses

DOWNLOAD

Kirim asil menyang:

Share file:

Miwiti maneh
RINGKASAN

Ngonversi file PDF menyang format XLS online

Konverter PDF kita ngidini sampeyan ngowahi sawetara file PDF menyang format XLS online kanthi gratis. Ngonversi PDF utawa format file liyane sing didhukung. Ora ana instalasi piranti lunak pihak katelu sing dibutuhake. Web- aplikasi adhedhasar cepet, mantep, gampang digunakake lan pancen gratis.

Ngonversi file multi-format

Konversi dokumen multi-format kanthi gampang kalebu DOC, PDF, DOCX, PNG, JPG, HTML, TXT lan liya-liyane.

Simpen menyang format sing dikarepake

Simpen dokumen sampeyan menyang PDF, JPEG, HTML lan akeh format liyane sing didhukung.

Operasi konversi cepet

Operasi konversi cepet kilat kanggo dokumen sing dipilih.

Ngonversi pirang-pirang file

Ngonversi pirang-pirang dokumen mung kanthi seret lan selehake sing gampang, sampeyan bisa ngowahi file sajrone sawetara detik.

Ngonversi file gambar

Kemampuan kanggo ngowahi macem-macem format file gambar populer kanthi gampang.

Ngatur ulang file

Atur lan atur ulang berkas sing dibutuhake.

How it Works
HOW TO

Carane ngonversi PDF dadi XLS

  • Unggah PDF berkas kanggo ngowahi kanthi online kanthi gratis.
  • Nemtokake param�ter banjur pencet tombol "KONVERSI" tombol kanggo ngowahi PDF.
  • Undhuh XLS sing wis diowahi kanggo ndeleng langsung utawa ngirim link menyang email.

Learn More

How to convert documents online
FAQ

Carane ngowahi PDF lan file liyane?

Gunakake konversi online. Cepet, gampang digunakake lan gratis kabeh. Iku dirancang kanggo ngonversi dokumen lan gambar kanthi cepet kanthi online.

Kita ndhukung macem-macem format file dokumen, web, e-book lan gambar, kalebu PDF, DOC, DOCX, RTF, ODT, HTML, Markdown, PNG, JPG, TIFF, BMP, MOBI, CHM, WPS , TXT lan liya-liyane.

Sampeyan bisa ngowahi nganti 10 file bebarengan

Saben ukuran berkas ngirim ora ngluwihi 10 MB.

Ing pungkasan proses konversi, sampeyan bakal entuk link download. Sampeyan bisa langsung ngundhuh asil utawa ngirim link menyang email.

Kabeh file pangguna disimpen ing server Aspose sajrone 24 jam. Sawise wektu kasebut, file kasebut bakal dibusak kanthi otomatis.

Aspose menehi wigati lan perhatian sing paling dhuwur kanggo masalah keamanan. Mangga yakin yen file sampeyan disimpen ing server panyimpenan sing aman lan dilindhungi saka akses sing ora sah.

Ngonversi pirang-pirang file bisa uga butuh wektu, amarga mbutuhake enkoding lan kompres maneh data.
INFORMASI FILE

Sinau babagan macem-macem format file

Anggo sinau luwih akeh babagan format file dokumen lan gambar sing kondhang.

File Information

Portable Document

Portable Document Format (PDF) is a type of document created by Adobe back in 1990s. The purpose of this file format was to introduce a standard for representation of documents and other reference material in a format that is independent of application software, hardware as well as Operating System. PDF files can be opened in Adobe Acrobat Reader/Writer as well in most modern browsers like Chrome, Safari, Firefox via extensions/plug-ins.

Waca liyane

File Information

Microsoft Excel Binary File Format

Files with XLS extension represent Excel Binary File Format. Such files can be created by Microsoft Excel as well as other similar spreadsheet programs such as OpenOffice Calc or Apple Numbers. File saved by Excel are known as Workbook where each workbook can have one or more worksheets. Data is stored and displayed to users in table format in worksheet and can span numeric values, text data, formulas, external data connections, images and charts.

Waca liyane

PALING POPULAR

Format berkas sing paling populer kanggo diowahi

Kita ndhukung macem-macem format dokumen, web, e-book lan file gambar, kalebu PDF, DOC, DOCX, RTF, ODT, HTML, Markdown, PNG, JPG, TIFF, BMP, MOBI, CHM, WPS , TXT lan liya-liyane.

jv
Aplikasi lumaku ing piranti kanthi rasio aspek layar luwih gedhe (jembar minimal 320 piksel).