Gabung File

Simpen menyang format sing dikarepake: PDF, DOC, DOCX, XLSX, PPTX, TEX, HTML lan liya-liyane

Mbusak Dhaptar

Disimpen minangka
GABUNGAN

Merging PDFs...

Abort Merge

Gabung file PDF online gratis

Gabungna File PDF lan simpen menyang format sing dikarepake kaya OpenOffice, OpenXML, gambar lan liya-liyane.

Didukung karo aspose.com lan aspose.cloud
Kanthi ngunggah file utawa nggunakake layanan kita sampeyan setuju karo kita Katentuan Pangginaan supados langkung Service and Kebijakan Privasi.

Kasalahan sampeyan wis kasil dikirim.

Miwiti maneh

Berkas panjenengan wis kasil diproses

DOWNLOAD

Kirim asil menyang:

Share file:

Miwiti maneh
RINGKASAN

Gabung dokumen PDF kalebu CGM, EPUB, TeX, SVG, XML, XPS, XSLFO, MD lan liya-liyane.

Penggabungan dokumen PDF kita ngidini sampeyan nggabungake sawetara file online kanthi gratis. Gabungke JPEG, EMF, BMP, PDF utawa format file liyane sing didhukung. Ora ana instalasi piranti lunak pihak katelu sing dibutuhake. Aplikasi basis web cepet, mantep, gampang digunakake lan pancen gratis.

Gabung file multi-format

Nggabungake dokumen multi-format sampeyan kalebu DOC, PDF, DOCX, PNG, JPG, HTML, TXT lan liya-liyane.

Simpen menyang format sing dikarepake

Simpen dokumen gabungan menyang PDF, JPEG, HTML lan akeh format liyane sing didhukung.

Operasi gabungan cepet online gratis

Operasi gabungan cepet kilat kanggo dokumen sing dipilih.

Gabung dadi siji format

Gabung dokumen saka macem-macem format file menyang format output siji.

Gabung berkas gambar

Kemampuan kanggo nggabungake macem-macem format file gambar populer kanthi gampang.

Ngatur ulang berkas gabungan

Atur lan atur ulang file sing digabung kaya sing dibutuhake.

How it Works
HOW TO

Carane nggabung dokumen file

  • Unggah dokumen berkas kanggo nggabung online kanthi gratis.
  • Temtokake param�ter banjur pencet tombol "GABUNGAN" kanggo nggabungake dokumen.
  • Undhuh dokumen gabungan kanggo ndeleng langsung utawa ngirim pranala menyang email.

Learn More

FAQS

Carane nggabungake PDF lan file liyane?

Gunakake penggabungan online kita. Iki cepet, gampang digunakake lan gratis kabeh. Iku dirancang kanggo nggabungake dokumen lan gambar kanthi cepet kanthi online.

Kita ndhukung macem-macem format file dokumen, web, e-book lan gambar, kalebu PDF, DOC, DOCX, RTF, ODT, HTML, Markdown, PNG, JPG, TIFF, BMP, MOBI, CHM, WPS , TXT lan liya-liyane.

Sampeyan bisa nggabungake nganti 10 file bebarengan

Saben ukuran berkas ngirim ora ngluwihi 10 MB.

Ing pungkasan proses penggabungan, sampeyan bakal entuk link download. Sampeyan bisa langsung ngundhuh asil utawa ngirim link menyang email.

Kabeh file pangguna disimpen ing server Aspose sajrone 24 jam. Sawise wektu kasebut, file kasebut bakal dibusak kanthi otomatis.

Aspose menehi wigati lan perhatian sing paling dhuwur kanggo masalah keamanan. Mangga yakin yen file sampeyan disimpen ing server panyimpenan sing aman lan dilindhungi saka akses sing ora sah.

Nggabungake pirang-pirang file bisa uga butuh wektu, amarga mbutuhake enkoding lan kompres maneh data.
PALING POPULAR

Format berkas sing paling populer kanggo digabung

Kita ndhukung macem-macem format dokumen, web, e-book lan file gambar, kalebu PDF, DOC, DOCX, RTF, ODT, HTML, Markdown, PNG, JPG, TIFF, BMP, MOBI, CHM, WPS , TXT lan liya-liyane.

jv
Aplikasi lumaku ing piranti kanthi rasio aspek layar luwih gedhe (jembar minimal 320 piksel).